Moest je nog niet weten wat te doen dit weekend. Kom ons dan zeker eens een bezoekje brengen op de info stand van Grote Routepaden op de Fiets en Wandelbeurs in Antwerpen. Wij informeren jullie graag over IJsland, Noorwegen en Zweden. De laatste wel voornamelijk Sarek en Stora Sjöfallet. Dit jaar hebben we zelf weer een 17-daagse kampeertrektocht op de planning staan in IJsland. Een gedeelte van de tocht doen we met ons tweetjes, en de laatste week krijgen we gezelschap van David Cappelle.

Wij zijn beide dagen aanwezig op de beurs, je kan ons vinden op de info stand van Grote Routepaden aan tafel nummer 15. Naast ons aan tafel 14 zitten ook nog echte IJslandkenners, Erik en Lei zijn er al ontelbare keren gaan rondtrekken.

In de volgende link kan je alle informanten terug vinden met de bijhorende landen. 

IMG_5635 copy

 

Hiking Advisor zal ook weer aanwezig zijn met Willem, Yanick en Griet. We hopen zelf de presentatie van Willem eens te kunnen bijwonen. Hij komt vertellen over zijn trektocht in Nieuw-Zeeland.

De Fiets & Wandelbeurs gaat door in de Expo van Antwerpen. Zaterdag 27 februari en Zondag 28 februari van 10u tot 17u.

We kijken er alvast naar uit om jullie te ontmoeten. 🙂